Pannendaken
U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan dakbedekking. Uiteraard is deze dakbedekking afhankelijk van uw wensen en het type huis waarin u woont. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Binnen de dakpannenmarkt onderscheiden we keramische dakpannen en betonnen dakpannen. Daarnaast maken wij gebruik van prefab pannendaken. Iedere soort heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. V.d. Hurk & Doezé levert zowel keramische als betonnen dakpannen in uiteenlopende kleuren, van wijnrood tot zwart.

Keramisch
Een keramische dakpan ziet er zeer fraai uit, heeft een langdurig kleurbehoud en is te leveren in meerdere soorten kleuren en merken.

Beton
Een betonnen dakpan heeft als grote voordelen de maatvastigheid, waardoor er geen gewichtverschil optreedt bij renovatie en de lage verwerkingskosten, waardoor betonnen dakpannen relatief goedkoop zijn. Bovendien is er geen levertijd aan verbonden.

Prefab
Prefab wil zeggen dat het pannendak kant-en-klaar in de werkplaats gemonteerd wordt en in een halve dag geplaatst kan worden. Van te voren is het dan wel noodzakelijk dat de bouwtekeningen voor handen zijn voor de juiste afmetingen e.d. Prefab heeft als voordeel dat u er zo min mogelijk last van ondervindt. Het grote werk is immers al gebeurd.

Welke dakpan u ook kiest, v.d. Hurk & Doezé levert een kwaliteitsdak op maat waarvan u jarenlang zult genieten!