Zonnecollectoren
Het principe van een zonnecollector is eenvoudig: wanneer een metalen voorwerp een tijd in de zon ligt, wordt het warm. Zonnecollectoren maken gebruik van datzelfde principe. Een zonnecollector zet zonlicht om in warmte. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van ruimtes of water. Een erg milieuvriendelijke oplossing, waar v.d. Hurk & Doezé graag zijn steentje aan bijdraagt.

De twee meest voorkomende zonnecollectoren zijn de vlakke plaat collector en de vacuüm buizen met reflectors. Vanzelfsprekend is het bij v.d. Hurk & Doezé goed mogelijk om zonnecollectoren toe te passen.


Verwerking van materialen
V.d. Hurk & Doezé houdt sterk rekening met het milieu. Daarom zijn alle producten die wij leveren op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met CFK-vrij purschuim.
V.d. Hurk & Doezé maakt daarnaast uitsluitend gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen. Deze materialen geven direct de zekerheid dat het voldoet aan de prestatie- en kwaliteitseisen van de hedendaagse markt.