Dakkapellen
Een donkere zolder? Te weinig ruimte? Een dakkapel kan een geschikte oplossing zijn voor dit soort gevallen. Een dakkapel creëert meer ruimte, het licht valt gemakkelijk naar binnen en is volledig naar uw wensen te maken. Met een dakkapel komt uw kamer tot leven.

U kunt kiezen uit verschillende breedtes, kleuren, materiaalsoorten en afwerkingen. Een dakkapel is vrijwel voor ieder schuin dak geschikt en is, indien mogelijk, binnen één dag te plaatsen. Dakkapellen worden compleet afgewerkt met trespa of multipaint naar keuze.
Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en stellen een dakkapel voor u samen die op uw wensen aansluit. Een bouwtekening van uw huis is altijd handig bij het bekijken van de verschillende opties. Ook voor renovatie van bestaande dakkapellen bent u bij dakdekkersbedrijf v.d. Hurk & Doezé aan het juiste adres.


Dakvensters & dakramen
Vaak worden 'venster' en 'raam' voor hetzelfde gebruikt. In de praktijk bestaat er wel degelijk een verschil tussen deze twee begrippen. Een ‘raam’ staat meer voor het raamwerk, het deel wat het gat in een muur opvult. Een ‘venster’ duidt meer op de opening in de muur, het deel dat wordt opgevuld.
Beiden behoren tot de specialiteiten van dakdekkersbedrijf v.d. Hurk & Doezé.

Een dakraam is een prima alternatief voor een dakkapel. Waar een dakkapel meer uitkomst biedt voor een zolder als slaap- of speelkamer, is een dakraam wellicht voldoende voor een zolder als hobby- of opslagruimte. De kosten zijn aanzienlijk lager en is eenvoudiger aan te brengen.